Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova

Ai întrebări?

0726 340 302
0733 652 456

Trimite-ne un email

office@kalemetal.ro

Termene și condiții

CINE SUNTEM

Kale metal, cu sediul în Strada Principală, Nr.10, Bărcănești, Prahova

INFORMAȚII GENERALE

1. SCOPUL ȘI ACCEPTAREA TERMENELOR

Prezentul document reglementează condițiile de utilizare ale website-ului de către vizitatori și clienți, precum și modalitatea în care produsele vândute în cadrul website-ului pot fi cumpărate. Prezentul document are valoarea unui contract încheiat între noi și clienți, producând așadar efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

2. DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului https://www.kalemetal.ro/ – imagini, ilustrații, texte, grafice, tabele, iconițe, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafica web, scripturi, documente, programe și alte date – este proprietatea companiei și a furnizorilor săi.  Folosirea fără acordul companiei companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Menționăm că o parte din imagini și iconițe sunt preluate prin programul online de editare a imaginilor Adobe Spark și prin librăria online de imagini FreePik.

3. ACCESUL LA INFORMAȚIILE DE PE SITE ȘI DISPONIBILITATEA

Compania  garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul https://www.kalemetal/ și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fără acordul prealabil scris al acesteia.

Cu toate ca scopul este să oferim un serviciu online fiabil, nu putem promite că serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, că vor putea răspunde la toate cerințele. Dacă o eroare intervine în timp ce utilizezi site-ul, te rugăm să ne contactezi și vom rezolva problema într-un timp cât mai scurt.

Accesul pe site poate fi uneori restricționat pentru mentenanță sau actualizări ale sistemului. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenele de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

4. TEXTE, IMAGINI ȘI FILMULEȚE

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din toate paginile. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe:

 • imaginile au caracter informativ;
 • unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare;
 • toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.


5. SECURITATE

Dacă folosești site-ul https://www.kalemetal.ro,  ești direct răspunzător pentru actualizarea, păstrarea confidențialității și protecția datelor tale personale, a adresei de email, numelui de utilizator și parolei de acces. Tu ești singurul răspunzător pentru a restricționa accesul altor persoane la calculatorul sau laptopul pe care îl folosești să accesezi contul tău personal pe acest site.

Compania nu va  oferi datele tale confidențiale fie adresa, numele de utilizator, emailul sau parola de acces fără acordul tău.

Dacă suspectezi că a fost comprimisă confidențialitatea datelor tale ne vei contacta pentru a bloca accesul la contul respectiv și a crea un nou cont pentru tine sau pentru a modifica datele de acces la contul compromis.

6. CONDIȚII CONTRACTUALE

 • Prin accesarea website-ului  orice vizitator sau după caz client este obligat să citească și să respecte termenele și condițiile website-ului.

  Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități:
  a) Prin efectuarea unei vizite în cadrul website-ului de către orice vizitator;
  b) Prin bifarea rubricii, sunt de acord cu termenele și condițiile website-ului la momentul creării oricărui cont de utilizator în cadrul website-ului.

  Termenele și condițiile pot fi modificate în mod unilateral de catre noi, fiind de datoria fiecărui vizitator să verifice dacă au survenit modificări. Ca exceptie, firma se obligă să notifice toți utilizatorii care au cont pe website cu privire la schimbarea termenelor și condițiilor, în termen de 5 zile de la modificare acestora, prin email sau prin notificare trimisă în contul de utilizator.

 • Utilizatorul poate fi persoană fizică sau juridică înregistrată pe site sau cumpărător doar dacă are peste 16 ani.
 • Programările de pe site sunt disponibile doar persoanelor a căror reședință sau sediu social se află pe teritoriul României. Dacă nu te afli printre aceste persoane și dorești să te programezi la noi, te rugăm să ne contactezi.
 • Vizitatorii și clienții website-ului au obligația:
  a) de a folosi website cu bună credință, pentru a se documenta cu privire la produsele Firmei și/sau al cumpărării acestor produse;
  b) de a respecta legislația în vigoare pe toată perioada în care se află pe website.
 • Site-ul, echipa și firma care administrează acest site (enunțată la secțiunea Cine Suntem) nu își asumă responsabilitatea în cazul în care clienții nu respectă ghidurile, notificările și informațiile transmise prin email, telefon, Whatsapp, site sau prin orice alt mijloc, în vederea activării licențelor.

9. ALTE CLAUZE

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă, sau după caz de către instanțele competente de la sediul Companiei.

Prezentul document este guvernat de legea română.

Pentru orice comunicare cu echipa noastră, te rugăm să folosești adresa de email:  office@kalemetal.ro și numărul de telefon 0726340302.