Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova

Ai întrebări?

0726 340 302
0733 652 456

Trimite-ne un email

office@kalemetal.ro

Despre noi

Bine ai venit

Companie

Cu mai bine de 42 de ani de experiență, Kale Metal este un jucător important pe piața producției de echipamente și linii industriale de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic.

KAZIM ERKEN

CEO & Founder
0 +

Ani de experiență

Kale Metal este o companie a cărei experiență a plasat-o pe piață ca fiind un important și recunoscut producător de echipamente și de linii industriale de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic. Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniu ce au fost parte atât din proiecte simple, cât și parte a unor proiecte ample, mai complexe. Dar, de fiecare dată, ne-am făcut remarcați prin seriozitate și profesionalism. Suntem o echipă dedicată, orientată către client, scopul ce ne conduce pe noi fiind acela de a deveni un partener responsabil, de a construi relații profesionale bazate pe încredere. Cu peste 10 premii câștigate la competiții de specialitate, cu 5 locații funcționale și cu mai bine de 200 de clienți, Kale Metal livrează produse la cele mai ridicate standarde ale calității.

MISIUNE

Misiunea companiei noastre este de a deveni un partener de încredere, de a construi relații profesionale bazate pe respect și pe integritate. Suntem profesioniști și tratăm fiecare partener de business în mod egal, fiind orientați spre a livra servicii de calitate de top. Investim constant în oamenii care sunt parte din colectivul nostru, pentru a ne asigura că suntem la curent cu ultimele tehnologii și că putem să punem în serviciul dumneavoastră tot know how-ul.

VALORI

Valorile ce ne conduc în munca noastră cotidiană sunt respectul față de client și față de proiectul și afacerea sa, profesionalismul, responsabilitatea. Fiecare proiect ce ne intră în lucru este diferit, iar noi tratăm în mod egal fiecare job, indiferent de dimensiunea sa. Considerăm că respectul și încrederea trebuie câștigate prin profesionalism și prin servicii livrate la standarde înalte. Suntem mândri de a avea un colectiv de oameni dedicați, de oameni ce își aduc aportul la povestea Bee, într-un mod constructiv și responsabil. Colegii noștri sunt instruiți pentru a putea face față și celor mai ridicate așteptări.
Oferim soluții personalizate
Află cele mai moderne soluții personalizate pentru afacerea ta.
De ce să ne alegi

Kale Metal

Jucător important pe piața producției de echipamente și linii industriale de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic

Misiune

Misiunea companiei noastre este de a deveni un partener de încredere, de a construi relații profesionale bazate pe respect și pe integritate.

VALORI

Valorile ce ne conduc în munca noastră cotidiană sunt respectul față de client și față de proiectul și afacerea sa, profesionalismul, responsabilitatea.