Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova

Ai întrebări?

0726 340 302
0733 652 456

Trimite-ne un email

office@kalemetal.ro

Linie vopsire în câmp electrostatic

Vopsirea unui obiect este o operatiune care trebuie realizata cu foarte mare atentie si la un nivel calitativ foarte ridicat deoarece modul in care este aplicata vopseaua depinde durata de utilizare a obiectului proaspat vopsit. Pentru ca durata de utilizare a diverselor piese sau componente sa fie cat mai ridicata, Kale Metal a investit pentru a crea cele mai performante metode ce tin de vopsirea in camp electrostatic.

Asa se face ca in momentul de fata linia de vopsirea in camp electrostatic este cea mai buna optiune pe care vi-o punem la dispozitie.

Cabina de vopsit

Cuptor de polimerizare

Instalatie de vopsit

Avantajele utilizarii unei linii de vopsire in camp electrostatic

Exista mai multe motive pentru care este necesar sa apelezi la specialisti pentru o linie de vopsire in camp electrostatic, cateva dintre cele mai importante fiind prezentate in randurile de mai jos:

  • Piesele vopsite isi vor pastra calitatile pentru o perioada lunga de timp.
  • Nivel ridicat de aderenta, datorita acestui aspect se utilizeaza o cantitate mai mica de vopsea iar rezultatul final arata mult mai bine decat in cazul aplicarii tehnicii clasice de vopsire.
  • Intr-o perioada scurta de timp se poate vopsi o suprafata mare.
  • Pot fi vopsite diverse tipuri de materiale.
  • Piesele vopsite cu ajutorul acestei tehnologii vor avea un nivel ridicat de rezistenta la factorii daunatori.

 

Avantajele prezentate mai sus sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii de care te vei bucura in cazul in care vei apela la unul dintre specialistii nostri pentru o linie de vopsire in camp electrostatic. Pentru ca aceasta sa fie cat mai eficienta este necesara dotarea cu tehnologie de ultima generatie dar si utilizarea acestei linii de catre oameni foarte bine pregatiti in domeniul vopsirii in camp electrostatic

Linie de vopsire in camp electrostatic performanta achizitionata la un pret avantajos!

Asa cum am afirmat deja, este foarte important ca linia de vopsire in camp electrostatic sa fie la parametri cat mai inalti din punct de vedere calitativ. Pentru a putea achizitiona o astfel de linie este necesara apelarea doar la producatori care se bucura de un nivel ridicat de incredere, Bee Masini Industriale fiind unul dintre cei mai importanti si apreciati producatori de echipamente si linii industriale de vopsire in camp electrostatic din Romania.

Printre cele mai importante motive pentru care trebuie sa apelezi la acest producator in vederea achizitionarii echipamentelor necesare procesului de vopsire in camp electrostatic se afla urmatoarele:

  • Avem peste 26 de ani de experienta in domeniul proiectarii si realizarii de vopsitorii, experienta atat de indelungata incat avem capabilitatea de a produce cele mai performante tehnologii de vopsire in camp electrostatic.
  • Utilizeazam cele mai performante tehnologii si cele mai bune materiale existente in acest moment pe piata pentru a putea construi cele mai eficiente solutii pentru procesul de vopsire in camp electrostatic.
  • Raport pret/calitate avantajos pentru clienti. In centrul atentiei este clientul motiv pentru care firma ofera un cost care satisface pana si pe cei mai pretentiosi clienti.

Avand in vedere avantajele oferite de catre bee masini industriale dar si respectul de care se bucura aceasta firma, este clar ca lumina zilei ca pentru a putea achizitiona la un pret foarte bun o linie de vopsire in camp electrostatic este necesara contactarea acestei firme. Acest lucru este posibil prin intermediul site-ului firmei dar si cu ajutorul informatiilor pe care le gasesti in cadrul site-ului.