Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova

Ai întrebări?

0726 340 302
0733 652 456

Trimite-ne un email

office@kalemetal.ro

Cabina de vopsit

Descriere produs

Cabinele de vopsit sunt sisteme închise in care se aplică și se recupereaza vopsea pulbere în câmp electrostatic.

Proiectarea se face pentru fiecare cabină in parte , în funcție de numarul de schimbări de culori pe zi , de produsele care se vopsesc sau de numarul acestora.

Aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o cabina de vopsit

Pentru ca un proces de vopsire sa poata fi desfașurat in cele mai bune condiții este necesara utilizarea unor echipamente profesionale, cabina de vopsit fiind unul dintre echipamentele care nu are cum sa lipseasca din instalația de vopsire.

Vopsirea in câmp electrostatic este in momentul de fată procesul de vopsire cel mai solicitat de către companiile consacrate. Vom detalia care sunt aspectele de care trebuie sa ții cont in momentul in care dorești achiziționarea unei cabine de vopsit. Aceasta joacă cel mai important rol in crearea unei instalații de vopsire in câmp electrostatic motiv pentru care trebuie aleasă cu mare atenție pentru a putea realiza o linie de vopsire performantă.

Vopsirea in câmp electrostatic este in momentul de fața procesul de vopsire cel mai solicitat de către companiile consacrate. Vom detalia care sunt aspectele de care trebuie sa ții cont in momentul in care dorești achiziționarea unei cabine de vopsit. Aceasta joacă cel mai important rol in crearea unei instalații de vopsire in camp electrostatic motiv pentru care trebuie aleasa cu mare atenție pentru a putea realiza o linie de vopsire performantă.

De la Kale Metal poti achizitiona cea mai performantă cabina de vopsit!

Având o experiența de peste 26 de ani in domeniul producerii de echipamente de vopsire in câmp electrostatic, Kale Metal este partenerul către care trebuie să iți indrepți atenția în momentul în care dorești să achiziționezi o cabina de vopsit performantă. Grija pentru satisfacerea nevoilor clienților dar și dorința de a produce echipamente cât mai aproape de perfecțiune sunt doar două dintre motivele pentru care aceasta firmă este apreciată la nivel național si internațional.

O altă informa ție pe care trebuie să o cunoști despre Kale Metal se referă la calitatea ireprosabilă a produselor comercializate.

Ce trebuie sa ai in vedere pentru a putea achiziționa o cabină de vopsit eficientă?

Dorești să instalezi o linie de vopsire în câmp electrostatic și ai nevoie de o cabină de vopsit? Iată care sunt câteva dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont pentru a putea face o alegere bună din toate punctele de vedere:

  • Dimensiunea cabinei de vopsit
  • Materialul din care este construită (aceasta poate fi realizată din tablă decapată, galvanizată său inoxidabilă).
  • Complexitatea suprafețelor care urmează sa fie vopsite.

Pentru ca un proces de vopsire să poată fi desfășurat in cele mai bune condiții este necesară utilizarea unor echipamente profesionale, cabina de vopsit fiind unul dintre echipamentele care nu are cum sa lipsească din instalația de vopsire.

Alege să lucrezi ca un profesionist! Alege să achiziționezi o cabină de vopsit profesională!

Kale Metal proiectează cabine de vopsit și orice echipament necesar în procesul de vopsire în câmp electrostatic. Pentru ca serviciul de vopsire in câmp electrostatic să fie realizat intr-un mod profesionist este necesară utilizarea unei cabine de vopsit profesionale. Aceasta poate fi achiziționată simplu și rapid prin intermediul nostru.

Pentru a afla căt mai multe detalii despre produsele comercializate de către noi, intră în legatură cu unul dintre specialiștii noștri.

Quality Control System

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Environmental Sensitivity

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Highly Professional Staff

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

100% Satisfaction Guarantee

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt