Strada Principala, Nr.10

Barcanesti, Prahova

Ai întrebări?

0726 340 302
0733 652 456

Trimite-ne un email

office@kalemetal.ro

Cuptor de polimerizare – Vopsire Electrostatică

Descriere produs

Cuptorul asigură polimerizarea vopselei electrostatice la 200°C în aproximativ 10*15 minute.

Cuptoarele sunt proiectate special pentru fiecare proiect în parte , luându-se în considerare geometriă , dimensiunile , cantitatea și greutatea pieselor ce urmează a fi acoperite cu pulbere electrostatică.

Combustia cuptoarelor de polimerizare poate fi asigurată cu gaze naturale , motorină sau energie electrică.

Aplicarea vopselei se poate face manual , semiautomat sau automat , în funcție de piesele ce trebuiesc vopsite.

Există mai multe tipuri de cuptoare cum ar fi cuptorul tip box , cuptorul cu linie de conveior sau cuptorul cu transfer bara-bara.

Polimerizarea este una dintre cele mai importante etape ale procesului de vopsire in cămp electrostatic

Pentru a putea realiza procesul de vopsire in câmp electrostatic este necesar ca piesa pe care dorești să o procesezi să parcurgă mai multe etape inainte ca aceasta sa fie introdusă intr-un cuptor de polimerizare.

Pentru cei care nu sunt foarte bine familiarizați cu procesul de vopsire in câmp electrostatic, polimerizarea este procedeul prin care piesele spălate sunt introduse intr-un cuptor de polimerizare pentru ca acestea sa fie foarte bine uscate inainte de a trece la vopsirea propriu zisa. Pentru a putea obține piese vopsite foarte bine este necesar ca acestea să fie foarte bine uscate inainte de a trece la celelalte operațiuni.

Procesul de vopsire in câmp electrostatic nu poate fi realizat fără un cuptor de polimerizare

Ca multe alte activități, procesul de vopsire in câmp electrostatic necesita parcurgerea mai mutltor etape, polimerizarea pieselor fiind una dintre cele mai importante activitați ce trebuie intreprinsă pentru a putea vopsi in câmp electrostatic. Cu ajutorul acestei operațiuni piesele care urmează să fie vopsite sunt introduse intr-un cuptor de polimerizare pentru a putea asigura buna uscare a pieselor.

Așadar, este foarte importantă utilizarea unui cuptor de polimerizare profesionist, care să ofere un randament bun

La ce trebuie sa fii atent in momentul in care achiziționezi un cuptor de polimerizare

Achiziționarea unui cuptor de polimerizare nu trebuie realizată la întâmplare pentru ca exista diferite riscuri. Pentru a putea face o achiziție inteligentă din toate punctele de vedere trebuie sa ții cont de urmatoarele aspecte:

Dimensiunile cuptorului, există mai multe tipuri de cuptoare care pot fi achiziționate în funcție de acest aspect. Dimensiunea cuptorului de polimerizare îți spune care este cantitatea de piese care poate fi introdusă în cuptor precum si care sunt dimensiunile acestora.
Temperatura la care funcționează cuptorul, pentru ca procesul de polimerizare a pieselor să aibă efect este necesar ca, cuptorul să poată atinge o temperatură de cel puțin 200 de grade Celsius. Așadar, ține cont și de acest aspect în momentul în care achiziționezi un cuptor pentru polimerizarea pieselor.
Tipul de cuptor, există mai multe tipuri de cuptoare pentru polimerizarea pieselor, cuptorul tip box, cuptorul cu linie de conveior și cuptorul cu transfer bara – bara fiind cele mai populare tipuri de cuptoare pentru polimerizare.
Nu in ultimul rănd, tipul de combustie este un alt aspect de care trebuie să ții cont. În funcție de acest aspect pot fi achiziționate cuptoare de polimerizare care funcționeaza cu ajutorul gazelor naturale, motorinei sau energiei electrice.

Quality Control System

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Environmental Sensitivity

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Highly Professional Staff

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

100% Satisfaction Guarantee

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt