Cabina de acoperire FOLK

Cabina de acoperire Folk*, care asigura acoperirea cu catifea sintetica a materialelor  tri-dimensionale (3D), este produsa din plexiglas de 20 de mm.

Materialele de acoperit sunt introduse in cabina si rotite cu ajutorul unei instalatii. In cateva secunde se asigura acoperirea cu un strar de catifea artificiala fara niciun defect.

Dimensiunile cabinei au fost proiectate tinand seama de dimensiunile materialului ce urmeaza a fi acoperitcu catifea sintetica. In afara dimensiunilor standart ale cabinei, pot fi realizate dimensiuni la carerea utilizatorului.

Generatorul de inalta tensiune poaste fi montat si demontat cu usurinta la cabina de pulverizat. In acest fel, se poate realiza acoperierea materialelor bi-dimensionale, fara a fi nevoie de alte echipamente.

Generatorul de inalta tensiune este izolat ermetic cu materiale special turnate.Cu ajutorul acestui sistem de izolare se asigura posibilitatea ca inalta tensiune sa ramana numai in cabin de pulverizare.

Inaltimea capacului din fata al cabinei poate fi reglata cu usurinta de catre utilizator, in functie de dimensiunile materialului ce urmeza a fi acoperit. 

 

 

CARACTERISTICI TEHNICE
Tensiunea de alimentarei:
220V 50Hz
Putere
250W
Lungime
60-150cm
Latime
 60-150cm
Inaltime
60-120cm

 

 

<< Inapoi

Design & Concept by R.Bogdan.